Jump to content

Recommended Posts

Всё было хорошо, майнил по тихому. И вдруг :

 

2013-12-01 02:35:38: Listener for "me" shutting down

2013-12-01 02:35:38: Running command: poclbm.exe [email protected]:[email protected]:8332 —device=0 —platform=0 —verbose -r1

2013-12-01 02:35:38: Listener for "me" started

2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": WARNING: ADL missing (no AMD platform?), temperature control is disabled

2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": 01/12/2013 02:35:40, started OpenCL miner on platform 0, device 0 (GeForce 310M)

2013-12-01 02:35:41: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:41, checking for stratum...

2013-12-01 02:35:41: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:41, server error: Deepbit.lib.InfoException: wrong login or password: Basic bG9tdGFkemVlZUBtYWlsLnJ1OnBhc3M=

2013-12-01 02:35:41: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:41, no response to getwork, using as stratum

2013-12-01 02:35:42: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:42, No JSON object could be decoded

2013-12-01 02:35:52: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:52, Failed to subscribe

2013-12-01 02:35:54: Listener for "me": pit.deepbit.net:8332 01/12/2013 02:35:54, IO errors - 1, tolerance 2

 

Помогите люди добрые! На ровном месте проблема.. Всё было хорошо

Share this post


Link to post
Share on other sites

 


2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": WARNING: ADL missing (no AMD platform?), temperature control is disabled

2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": 01/12/2013 02:35:40, started OpenCL miner on platform 0, device 0 (GeForce 310M)

Вы майните на ноуте с GeForce 310M?? Тогда чему вы удивляетесь, если есть проблемы с OpenCL(ADL)?

Приведите скрин GPU-Z, плиз.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": WARNING: ADL missing (no AMD platform?), temperature control is disabled

2013-12-01 02:35:40: Listener for "me": 01/12/2013 02:35:40, started OpenCL miner on platform 0, device 0 (GeForce 310M)

Вы майните на ноуте с GeForce 310M?? Тогда чему вы удивляетесь, если есть проблемы с OpenCL(ADL)?

Приведите скрин GPU-Z, плиз.

Вот.. Но повторюсь, всё работало, правда 3.7 всего))) потом прихожу включаю комп и всё, не соединяет.. В основном пишет no json object could be decoded.. Error1 tolerance 2

post-5988-0-35887000-1385894599_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...